Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Σχολιασμός Επεισοδίου: 5.11 "Days of Wine and Roses"


Όποιος παρακολούθησε το 11o επεισόδιο του The Mentalist μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Το 2013 ξεκιναει πολυ καλα για το Mentalist μιας και μας χαρισε με το καλημερα ενα πολυ καλο και δυνατο επεισοδιο! που συνδυασε ομορφα το αυτοτελες κομματι με το story της Lisbon και του Volker!



(Και να το...boyfriend!!!!)

Στο αυτοτελες κομματι του επεισοδιου ειδαμε πως η ομαδα καταφερε να ξεδιαλύνει την δολοφονια ενος μοντελου που ηταν εθισμενο στα ναρκωτικα!


(Χαλάρωσε Cho! Tρομαζεις τον κοσμο)
Ενας Patrick Jane να κανει μπαχαλο το κέντρο αποτοξίνωσης διμιουργοντας πολλες κωμικοτραγικες καταστασεις, και στηνοντας μια υποτιθεμενη ληστεια καταφερε να ξεσκεπασει τον δολοφονο!


(Η πετρα του σκανδαλου)
Παραλληλα ειδαμε μια νεα έρευνά της Lisbon να την φερνει ξανα αντιμετωπη με τον Tommy Volker! Ο οποιος ομως αποδεικνυεται σκληρο καρυδι και καταφερνει για ακομα μια φορα να την γλιτωσει, Η Lisbon πλεον απεγνωσμενη ζηταει την βοηθεια του Patrick...Και εμεις περιμενουμε στο επομενο επεισοδιο την μεγαλη αναμετρηση!!!
(Tommy Volker VS Patrick Jane)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου