Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σχολιασμός του 100ου επεισοδιου - Review!

375956

Όποιος παρακολούθησε το 100o επεισόδιο του The Mentalist μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Review (Persis) :


ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΟ!Από τα καλύτερα επεισόδια που έχουμε δει αν όχι το καλύτερο!Θα ήταν το καλύτερο αν υπήρχε ένταση σε όλη την διάρκεια και όχι στο φινάλε που έγινε πάταγος!!!Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή...
Βλέπουμε αρχικά εναν Πατρικ που ηταν στην κυριολεξία αλλου...ήταν χαμένος κατί φυσιολογικό βέβαια.Η τύχη όμως και οι ικανότητες του και φυσικά η Λισμπον άλλαξαν την διάθεση του και άρχισε να γίνεται ο Πάτρικ που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε!Ο τρόπος που χειρίστηκε την υπόθεση θύμισε προηγούμενες σεαζον με αποκορύφωμα το τρικ με τις κάρτες..
και κει που πιστεύω πως τελείωσε το επεισόδιο βλέπω τον Κόκκινο Γιάννη...




Στον ρόλο του Red John λοιπόν ο Kevin Corrigan!Ένας πολύ καλός ηθοποιός ,κατά την γνώμη μου,και νομίζω πως οι παραγωγοί διάλεξαν σωστά!Είδαμε όμως και την συνεργάτη του στο FBI,την Αλέξα (5.01) που μάλλον αυτή βοήθησε στην απόδραση της Λορελαι.

Y.Γ1:Θέλω τον Μινέλι πίσω!
Υ.Γ2:Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην είναι ΟΥΤΕ αυτός ο Red John..και ναι η φωνή δεν μοιάζει με αυτή στο φινάλε της 2ης σεαζον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου