Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

4 Λόγοι για τους οποίους αναμένουμε την 5η σεζόν!






1. Νέες πληροφορίες για τον Red John, ε-ε-έρχονται!:





Ο μύθος του Red John, καλά κρατεί ως το βασικό μυστήριο της σειράς, ειδικά μετά από το φινάλε της 4ης σεζόν που είδαμε να «περιπαίζει» για άλλη μια φορά τον Πάτρικ. Η υπόθεση του συγκεκριμένου κατά συρροή δολοφόνου, καθώς και η αναζήτηση του από τον Πάτρικ για να τον καταστρέψει, αποτελούν ένα από τα επιτακτικά σενάρια στο δυναμικό της σειράς. Είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό. Αυτή τη σεζόν ο Bruno Heller υπόσχεται να φτάσουμε «πολύ κοντά» στον μεγάλο κακό,τουλάχιστον υπόσχεται να μάθουμε περισσότερα για αυτόν. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο σεναριογράφος μας είπε: « Ο Τζέιν και το CBI θα φτάσουν σε κάποια πολύ χειροπιαστά στοιχεία για τον Red John στην επόμενη σεζόν. Θα αντιμετωπίσουν έναν καταρράκτη πληροφοριών, όπως τον τρόπο που λειτουργεί, ποιοι συνεργάζονται μαζί του και ποιοι όχι, και ποιος είναι ο πραγματικός του σκοπός».


 2. Lorelei Martins:



Ο λόγος αυτής της «διαρροής πληροφοριών» σχετικά με τον Red John, είναι η σύλληψη του Δεξιού Χεριού του, της Lorelei Martins, την οποία είδαμε στο φινάλε της 4ης σεζόν και που θα δούμε για τουλάχιστον άλλα 5 επεισόδια στη νέα σεζόν. Από την μια εμφάνιση που έχει κάνει, ο χαρακτήρας της Lorelei αποτελεί πολύ ενδιαφέρων, γι’αυτό oι τηλεθεατές θα έπρεπε να είναι ενθουσιασμένοι να μάθουν περισσότερα γι’αυτήν.

Πολλά ερωτήματα εκκρεμούν ακόμα, όπως: Πόσα πράγματα γνωρίζει για τον Red John; Θα τον προδώσει; Πως θα την πείσει ο Τζεν να κάνει κάτι τέτοιο; Και πόσο μάλλον, πόσο καιρό θα ζήσει; Ως συνήθως οι «φίλοι» του Red John δεν έχουν και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επίσης, πρέπει να δούμε και τη σχέση της με τον Πάτρικ, στην 5η σεζόν. Μετά από αυτό το τρυφερό φιλί στο μέτωπο και την απελευθέρωση του Π;aτρικ, μετά από 9 χρόνια, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα προς απάντηση.

3. Νέοι χαρακτήρες: Το FBI αναλαμβάνει την ηγεσία:



Η υπόθεση του Red John, έφερε το FBI στο παιχνίδι στην 4η σεζόν, μιας και η Πράκτορας Darcy ενεπλάκει στα ψέματα του Τζέιν, αφού σκότωσε τον λάθος άνθρωπο στο φινάλε της 3ης σεζόν, πριν προλάβει να παρασύρει τον Red John στο προσκήνιο, με σκοπό να σκοτώσει τον κατά συρροή δολοφόνο του Αγίου Χοακίν. Η αλήθεια είναι, πώς και το FBI δεν είχε αναμειχθεί νωρίτερα, όπως όταν είδαν μέχρι που φτάνουν οι διασυνδέσεις του Red John- άλλα ίσως αυτός ήταν ο λόγος που έμειναν εκτός μέχρι τώρα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Darcy παρενέβη για άλλη μια φορά, καθώς αναμείχτηκε κυνηγώντας την λιμουζίνα του Red John και απρόοπτα σκότωσε τον αρχηγό του CBI,  Luther Wainwright. Το CBI ψάχνει για άλλη μια φορά για νέο αρχηγό. Το FBI θα συνεχίσει να εμφανίζεται με την παρουσία τριών νέων Πρακτόρων που θα δούμε σε αρκετά επεισόδια στη νέα σεζόν.
Ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος τους δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Red John,ειδικά μετά από την συνομιλία του με δολοφόνου, που είδαμε, με έναν από το FBI στο περσινό φινάλε. Μήπως ο συνεργός του RJ είναι ένας από τους 3 νέους Πράκτορες  που θα δούμε;

4. Το 100ο επεισόδιο!:



Το 6ο επεισόδιο της 5ης σεζόν αποτελεί το 100ο επεισόδιο του Mentalist. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για το συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά όπως ακούγεται κάτι «πολύ σημαντικό» θα συμβεί. Αναμένουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου